Buell Trilogy Tour i Spania
Buell Trilogy Tour i Spania

Video: Buell Trilogy Tour i Spania

Video: Buell Trilogy Tour i Spania
Video: ·HQ· BUELL Trilogy Tour 08 2024, Mars
Anonim

Buell tar med til Spania for første gang Buell Trilogy Tour, noen spektakulære kjørekurs på kretser undervist av piloter av størrelse Steve Plater, vinner av Isle of Man TT, Nial mackenzie, britisk Superbike Champion, Chema Luis, en av de ledende rytterne i kategorien Extreme og World Endurance Championship og Stunt Man Craig Jones (Tilfeldigvis er navnet hans det samme som den nylig avdøde piloten.)

Disse eksklusive kursene er begrenset til kun 12 elever og de har allerede vært en suksess i Italia og England. Kursene er delt inn i tre grupper på fire personer hver. To av gruppene vil være på banen på to forskjellige nivåer med Steve Plater, Nial Mackenzie eller Chema Luis, hvor de vil kunne perfeksjonere linjer og kroppsholdning ved sportskjøring, med støtte fra kameraer ombord. Den tredje gruppen vil trene med Craig Jones for sikkerhets- og smidighetsmanøvrer.

Kursene vil foregå kl 2. og 3. oktober i Montmeló, den 7. oktober i Jerez og 4. november i Cartagena. Prisen er også ganske billig, siden de bare koster 195 euro per person.

Anbefalt: