Triumph Bonneville 2009
Triumph Bonneville 2009

Video: Triumph Bonneville 2009

Video: Triumph Bonneville 2009
Video: 2009 Triumph Bonneville SE - Test Ride 2024, Mars
Anonim

Når noe fungerer bedre å ikke endre det. Det er det som skjer med Triumph bonneville, som har solgt i nesten 50 år og til og med 2009-versjonen beholder sitt originale DNA. De mest bemerkelsesverdige endringene på sykkelen som hyller hastighetsrekordene til Bonneville Salt Flats i Utah, USA, er de sju-eikers lettmetallfelgene, som gir den et enda mer retro-utseende.

Sammenlignet med den forrige modellen nye felger og kortere fendere, tillate å redusere vekten med mer enn 8 kg, og alt dette legger til den større ergonomien til den nye modellen, hvis sete har en høyde på bare 740 mm. På den annen side fortsetter Bonneville å opprettholde sin karakteristiske 865 cm3 tosylindrede motor, og 67 hk.

Når det gjelder versjonene som er tilgjengelige for 2009, er det en standardversjon (i svart eller hvitt) og Bonneville SEmed en rekke nye funksjoner som motordeksler i polert legering og tanklister i krom, samt et valg mellom tofarget blått eller hvitt. Angående modellen Bonneville T100Den holder seg tro mot stilen på 60-tallet, men inkluderer noen oppdateringer.

Anbefalt: