Bradley Smiths seier i den spanske Grand Prix i Jerez

Anonim

For et løp 125cc-rytterne har gitt oss i løpet av Spansk Grand Prix i Jerez-kretsen. Julio Simón fikk en dårlig start, så han måtte starte et av sine vanlige comebacks. Foran hadde Bradley Smith startet veldig bra, som Marc Márquez, som startet fra fjerde posisjon. Men i den fjerde svingen, Marc var redd og ble overgått av Scott Redding.

Før du avslutter første runde, Andrea Iannone skulle i bakken forsøkte at Julito Simón, som allerede løp på tredjeplass bak Redding, ikke unnslapp ham. Foran var Smith allerede to sekunder foran, og satte et veldig sterkt tempo fra start.

Dermed startet Simons jakt på lagkameraten. Da den spanske piloten var halvannet sekund bak britene, Julito gikk i bakken, og lar Bradley Smith være alene på vei mot sin første seier.

Fra det øyeblikket ble moroa funnet i kampen om pallen, med Márquez, Gadea, Espargaró og Cortese som filmet veldig tett sammen. De ble kontinuerlig bestått og vurdert, som førte til Redding, Vázquez og Jonas Folger, som hadde betalt sist.

På nest siste runde, Jonas Folger, i a overflødig brennhet, Han prøvde å overta Márquez og Espargaró på innsiden på hjørnet. Motorsykkelen lukket seg imidlertid foran ham, tok Pol foran og falt til bakken.

Bradley Smith slo med en fordel på 13 sekunder, som nådde opp til 18 sekunder. Gadea var nummer to bak, selv om han hadde en skremsel som Márquez utnyttet, som på sin side gikk langt i Crivillé-hjørnet og selv om han gikk inn i det siste hjørnet foran, ble han forbigått av Sergio Gadea på målstreken. Fjerde ville bli Scott Redding og femte Efrén Vázquez, i et veldig bra løp.

Til slutt, og for folk som kjenner meg, sier jeg bare: Jeg har allerede fortalt deg det. Jeg har sagt det i tre år. For de som ikke kjenner meg, vil jeg si at jeg har støttet Smith i tre år, og han har endelig oppnådd seieren. GÅ BRAD!!