BMW R 1200 RT Firexpress
BMW R 1200 RT Firexpress

Video: BMW R 1200 RT Firexpress

Video: BMW R 1200 RT Firexpress
Video: R1200RT Firexpress - The Ultimate Firefighting Motorcycle 2024, Mars
Anonim

I BMW-verdenen kaller mange R 1200 RT pateraen på grunn av hvor stor den er visuelt, men en gang på den og med sykkelen i gang, blir denne myten forvandlet til beundring for hvordan den fungerer selv på svingete partier. På dette grunnlaget har folket i Firexpress, i Hellas, har de begynt å jobbe og har produsert denne brannslokkingsmotorsykkelen.

Tanken er å kunne gå i full fart til startpunktet for en brann og angripe den med de 20/25 liter vann med skum som motorsykkelen kan bære. Denne kapasiteten blir oversatt til omtrent to minutter med spray, nok til å slukke en brann på størrelse med en bil. Sykkelen bærer også syv kilo trykkluft, noe som hjelper til med dannelsen av sprayen og gjør at den kan nå opp til 11 meter. Til alt dette kommer en 20 meter lang slange og du har allerede et brannslukningskjøretøy som kan bevege seg i 140 km/t for å nå enhver brann.

Videoen som viser driften er mer enn nok til å gi oss en ide om hvor effektiv denne oppfinnelsen kan være.

Med sommerens ankomst dukker de første skogbrannene opp, som i mange tilfeller blir vanskelige å slukke fordi de er på steder utilgjengelige for en brannbil, men med en motorsykkel som denne, eller i en Quad- eller Trail-versjon, sikkert Det kan redde mange hektar med skog i landet vårt.

Anbefalt: