Cafe Racer med asiatisk ånd
Cafe Racer med asiatisk ånd

Video: Cafe Racer med asiatisk ånd

Video: Cafe Racer med asiatisk ånd
Video: Hvordan reagerer børn, når man fortæller, at der ikke er råd til at holde jul? 2024, Mars
Anonim

Når vi snakker om Kaféracer Bildet som først dukker opp er bildet av en Tøff mann, på baksiden av en Britisk motorsykkel fra sekstitallet og kledd i skinnjakke. Men hva skjer når Cafe Racer er japansk? For å finne ut hva japansk kaffe, det beste er å ta en titt på denne korte dokumentaren som de har produsert om kaffescenen i Tokyo.

Et av hovedargumentene er at uansett hvor mye penger du investerer i motorsykkelen din, hvis du ikke kompletterer den med passende klær, er tabellen ufullstendig. Til og med forringer motorsykkelen. Selvfølgelig er dette sagt av piloten til en 1959 Triton, summen av den mest britiske Cafe Racer. I den andre ytterligheten er paret der begge kjører en Cafe Racer, begge kler seg etter de etablerte kanonene. Men de sykler på japanske sykler, som er ett skritt foran når det gjelder pålitelighet og kjøreegenskaper sammenlignet med den originale Cafe Racer.

Dette kan vi ekstrapolere til en hvilken som helst annen stamme/syklistfamilie. Av den ene siden er puristene, som anser det nesten som dårlig smak å snakke om pengene som er investert i motorsykkelen deres. Disse samme eksisterer side om side med helt spesielle motorsykler, med "sart" mekanikk å vedlikeholde, men de er villige til å ofre for å opprettholde det stempelet. På den andre siden er de som, tiltrukket av det stempelet, de betinger det til deres tolkning, prøver de å unngå alt det kompliserte som er forbundet med den autentisiteten og de er lykkeligere enn noen andre.

Klart en Honda GB250 Clubman og en Yamaha RS 400 De kan være like Cafe Racer som en Triton hvis på slutten av det hele du har tilpasset det med dine ideer og med pengene dine. For til syvende og sist handlet / handler Cafe Racer-bevegelsen om motorsykler modifisert av og for brukere. Lidenskapelig opptatt av motorsykkelen og alt som omgir den.

Cafe Racers Japan fra Christopher Andrew Cooke på Vimeo.

En siste merknad; Jeg har aldri sett på meg selv som medlem av noen urban bevegelse eller stamme. Men på grunn av omstendigheter har jeg flyttet noen år med folk fra Mod-scenen, og det kan jeg forsikre deg om det intervjuobjektene sier i denne dokumentaren gjelder nesten alle motorsykkelfamilier. Og for de mest uvitende, musikken som spilles er alt fra Moby, som kreditert på slutten av videoen.

Anbefalt: