Nytt i Cologne Hall 2012: Yamaha FZ8 Fazer og FZ8N
Nytt i Cologne Hall 2012: Yamaha FZ8 Fazer og FZ8N

Video: Nytt i Cologne Hall 2012: Yamaha FZ8 Fazer og FZ8N

Video: Nytt i Cologne Hall 2012: Yamaha FZ8 Fazer og FZ8N
Video: Cologne / Köln, Germany 🇩🇪 - by drone [4K] 2024, Mars
Anonim

Da vi ble presentert for Yamaha FZ8 Fazer For en tid siden trodde noen av oss at det var en sykkel som ikke ville ha mye plass når den ble plassert så nær Yamaha FZ1. Men over tid holder denne sykkelen med middels høy slagvolum på markedet med svært liten endring. La oss ta en titt på hva vil endres for 2013 på Yamaha FZ8 Fazer og FZ8N-modeller.

På den ene siden ser vi det Yamaha FZ8 Fazer og FZ8N er også inkludert i Race Blu dekorasjon som Fausto presenterte for oss for omtrent en måned siden. Du kan også kjøpe den i fargene midnattsort, konkurransehvit og mattgrå. Men de viktigste endringene finner vi i den nye forbedrede fjæringen. Fjæring som nå vil være justerbart på begge aksler. De er kanskje ikke "black leg" fjæringer, men de vil sikkert være nok til at de mest kritiske til denne typen motorsykkel mister ett alternativ til i kritikken.

Nytt for 2013 er også den gjennomsiktige optikken til indikatorene og en ny lyddemper. Dette, i tillegg til den nye linjen, tilbyr også en annen lyd enn den vi allerede kjente. Så langt endringene for 2013, I år ser det ikke ut til at noe annet skal spilles på Yamaha FZ8 Fazer og FZ8N.

Anbefalt: