Vinger for livet; ryggmargsskade må kunne kureres
Vinger for livet; ryggmargsskade må kunne kureres

Video: Vinger for livet; ryggmargsskade må kunne kureres

Video: Vinger for livet; ryggmargsskade må kunne kureres
Video: The Doctrine of Repentance | Thomas Watson | Christian Audiobook 2024, Mars
Anonim

Med denne klare målsettingen ryggmargsskadeforskningsstiftelsen Wings for life. Logoen hans og vingene hans er stadig mer tilstede blant oss, som for eksempel i Scotts nakkebøyle som vi testet for noen måneder siden. Selv om uten tvil Dietrich Mateschitz, grunnlegger av Red Bull, også har skylden for at Wings for life får mer og mer støtte og flere merker låner seg ut til å samarbeide ved å donere til stiftelsen en del av overskuddet de får fra salget av produktene deres., slik at Wings for life fortsetter med alle sine forskningsprosjekter og dermed tilbyr en kur mot ryggmargsskader en dag.

Da Heinz Kinigadner to ganger verdensmester i Motocross ble møtt med diagnosen "Paraplegi" av sønnen, bare 19 år gammel Som et resultat av en ulykke i et veldedig motocrossløp, bestemte han seg for ikke å gi opp og å jobbe hardt til fordel for de anslagsvis 3 millioner menneskene i verden som er lammet av en ryggmargsskade, og skaper sammen med andre grunnleggende partnere Wings for life.

Scott og Wings for live
Scott og Wings for live

Driften av den non-profit NGO Wings for life er lett å forklare. Hele den administrative kostnaden ved driften av stiftelsen bæres av stifterne (bl.a. Red Bull). A) Ja 100 % av donasjonene både bedrifter og enkeltpersoner brukes til forskning av ryggmargen. Men i tillegg til å velge hvilke mest lovende forskningsprosjekter over hele verden de skal gi økonomisk støtte, rådes de av et råd av forskere.

Uten tvil er verdens ledende forskere enige om at paraplegi, forårsaket av traumatisk ryggmargsskade, en dag kan det kureres og nettopp Wings for live Foundation beveger seg steg for steg mot det målet.

KTM albi & vinger for live
KTM albi & vinger for live

For tiden er det mottatt hundrevis av vitenskapelige forslag gjennom året for å skaffe finansiering for å utføre undersøkelsene dine. Red Bull, som er dedikert til denne stiftelsen, har til og med klart å gjøre dem til verdensmesterambassadører med Sebastian Vettel.

Men hvordan kan du samarbeide med stiftelsen? ganske enkelt ved å gå gjennom nettsiden deres vil du se at du kan gi donasjoner direkte inn på kontoen din eller kjøp et av de mange merchandising-produktene. For eksempel oppbevarer jeg Wings for live-klistremerker på motorsykkelen min på et godt synlig sted.

Anbefalt: