Nye farger og oppdateringer for 2012 Triumph-serien
Nye farger og oppdateringer for 2012 Triumph-serien

Video: Nye farger og oppdateringer for 2012 Triumph-serien

Video: Nye farger og oppdateringer for 2012 Triumph-serien
Video: Топ 10 языков 2021. Java 16/17. Процессоры 3 нм. Триумф Netflix [MJC news #5] НОВОСТИ АЙТИ ФЕВРАЛЬ. 2024, Mars
Anonim

Triumph presenterer fargeoppdateringer og estetiske elementer i noen av de mest representative modellene. Farger og modifikasjoner allerede tilgjengelig hos alle merkeforhandlere. Triumph hevder å ha lyttet til kundenes meninger og smaker og blandet dem med nye trender for å gi en vri på motorsyklene for denne sommersesongen. Innen naken og sport, den Triumph Speed Trippel og Triumph Daytona 675 de har en ny farge Svovelgul.

De Triumph Daytona 675 I tillegg til å ha det fargealternativet, legger den til dekorative striper på felgene. Går litt på karbonfiberdiett med elementer som forskjerm, kåpepolstring og eksosrørets varmeskjold. Og den vil også montere den halvautomatiske girkassen som standard Quickshifter sammen med Billet-spaker. Forbedringer som gjør Triumph Daytona 675 veldig rund og bare overgått av Daytona 675R-versjonen. Men også Triumph Modern Classics og noen cruisere får nye farger. Bonneville, Thruxton, Scrambler, Speedmaster og Thunderbird viser andre dekorasjoner, vi ser dem nedenfor.

Triumph bonneville
Triumph bonneville

Når det gjelder klassikerne, er Triumph bonneville Du vil ha som et alternativ dekorasjonen som blander keiserlige lilla og hvite toner. Personlig liker jeg denne kombinasjonen veldig godt, men i likhet med resten av de nye fargene er det beste å kunne ta en tur til en forhandler og se dem live. I tillegg legger Triumph Bonneville til nye motorkjøleribber og tanklogoen erstattes av det typiske britiske insignien. De Triumph thruxton er nå malt i klassisk Brooklands Green and the Triumph scrambler i matt grafitt.

For Cruisers er det ny maling på modellene Thunderbird, Storm, Speedmaster og America. Nyanser i Caspian Blue / Phantom Black og Haze Marble Red for Thunderbird. Matt grafitt Se etter Storm. Mattsort og Safirblå / Jet Black for Speedmaster og Sapphire Blue / White for Amerika som kommer for å erstatte Caribbean Blue / White som er brukt til nå. Både Speedmaster og America får også oppgraderinger i form av motorkjøleribber og en mer diskret radiator. Du kan se dem i følgende bildegalleri. Og hvis vi må bli våte, Jeg beholder den lilla og hvite Triumph Bonneville.

Anbefalt: