Dani Torres vinner også i andre runde av det spanske mesterskapet i fristil

Anonim

Dany Torres (KTM) har også vunnet andre runde av Spansk mesterskap i fristil som ble arrangert sist helg i Santander. Den regjerende Red Bull X-Fighters 2011-mesteren var nok en gang øverst på pallen foran Maikel Melero (Yamaha) og Jose Miralles (KTM), som igjen ble henholdsvis andre og tredje.

De Santander Sports Palace Den ønsket velkommen rundt tre tusen tilskuere som kunne glede seg over triksene til rytterne. Noen timer før ankom de åtte deltakende pilotene (Dany Torres, Maikel Melero, José Miralles, Pedro Moreno, Dylan Trull, Abraham Parra, Rocky og Antonio Navas) palasset og etter å ha sjekket at alt var i orden begynte de runden med trening av par

Siden det bare var åtte registrerte sjåfører, ingen kvalifiseringsrunde ble holdt siden bare én av pilotene ville bli eliminert. På denne måten gikk de åtte pilotene direkte til finalen. Dette begynte med en oppvarmingsrunde på fem hopp som førte til scoringen på seks hopp på tre minutter.

Dani torres var best med totalt 28 poeng, for 26 av Maikel Melero og de 25 av Jose Miralles. I tillegg fikk tilskuerne muligheten til å se den beste trikskonkurransen, men denne gangen i par, med duoen dannet av José Miralles og Dylan Trull.

Neste avtale blir denne helgen i Córdoba.

Santander testklassifisering - Spanias Freestyle Championship 2012: * 1. Dany Torres (KTM), 28 poeng * 2. Maikel Melero (Yamaha), 26 poeng. * 3. José Miralles (KTM), 25 poeng. * 4. Pedro Moreno (KTM), 23 poeng. * 5. Dylan Trull (KTM), 22 poeng.

Foreløpig generell klassifisering av det spanske mesterskapet i fristil 2012: * 1. Dany Torres (KTM), 50 poeng * 2. Maikel Melero (Yamaha), 40 poeng. * 3. José Miralles (KTM), 32 poeng. * 4. Pedro Moreno (KTM), 26 poeng. * 5. Dylan Trull (KTM), 22 poeng.