Ustoppelig! Jonathan Rea knuser Buriram med seier i rekordtempo

Anonim

De Superbike verdensmesterskap i sitt første løp i Thailand har han igjen avsluttet med «God Save the Queen». Som et motstykke til de tette løpene på Phillip Island, Jonathan Rea Han har satt ut sin beste Champion-side for å ta en unektelig seier dominert siden det røde lyset i trafikklyset slukket.

Med konstant tempo på rekordtider har Rea krysset målstreken til et hjul med mer enn 5 sekunders fordel over Chaz davies, som har blitt nummer to etter en intelligent ledelse som han har pålagt seg Tom sykes og Marco Melandri.

Jonathan Rea Sbk Thailand 2017

Jonathan Rea Han gikk helt ut fra stolpen, plasserte seg på førsteplass og tok noen verdifulle meter så snart lyskrysset gikk ut. Reas relative ro i ledelsen var det stikk motsatte av lagkameratens situasjon. Tom Sykes måtte gjøre sitt beste for ikke å bukke under for de to offisielle Ducati.

Så mye Marco Melandri Hva Chaz davies de satte sykkelen på 66. Et halvt sekund inn i den første passeringen gjennom målstreken, tok Melandri tak i andre posisjon og prøvde å følge Reas spor ved å strekke hodet på løpet, Sykes forble tredje litt av kroken og Davies ble limt til rattet på Kawasaki.

Tom Sykes Sbk Thailand 2017

Noen meter bak, et drøyt sekund, var de to offisielle Yamaha Sam Lowes og Michael van der Mark, med en veldig lik rytme som ble opprettholdt til slutten av løpet med en fordel for den nederlandske sjåføren.

Reas faste skritt mot seier ble markert med en suveren rekord i andre runde med en beistlig tid på 1'33''437. Selv om, Melandri klarte å holde draget av verdensmesteren og en runde senere klarte han å begynne å sykle raskere enn Rea.

Disse to pilotene dro sammen av kroken til Sykes og Davies opptil 1,5 sekunders mellomrom. Davies leste løpssituasjonen godt, reagerte og kvittet seg med Kawasakis med et kraftig økseslag til tredjeplass. Derfra prøvde Chaz å tette gapet.

Chaz Davies Sbk Thailand 2017

15 runder fra slutten Jonathan Rea Jeg ville tatt ut damptrommelen igjen og rullet jevnt og trutt på rekordtider. Melandri begynte å kvele seg av løpets krav og begynte å henge på mer enn 1,5 sekunder på litt over to runder og brøt 2-sekunders barrieren kort tid etter.

Mens hodet fortsatte å strekke seg uten å plage, Xavi Forés og Jordi Torres De gledet oss med en vakker duell om åttende plassering. Torres klarte å få litt mer rytme fra BMW-en sin enn Forés a Ducati, og duellen dem imellom snudde til slutt til fordel for Torres, som forlot Forés med Lorenzo Savadori og Nicky Hayden like ved rattet.

Marco Melandri Sbk Thailand 2017

Mens han vendte blikket mot æresposisjonene, skattet Jonathan Rea i fravær av åtte runder mer enn 4 sekunder på Marco Melandri, som igjen fortsatte å tape meter det han utnyttet Chaz davies å hoppe oppå lagkameraten og overta ham en runde senere med en antologi bremsing.

Med seks igjen, klarte Rea fortsatt løpet etter ønske med et jevnt tempo på 1,33 gjennomsnitt og ingen tydelige symptomer på dekktrøtthet. Lederens fordel stabiliserte seg rundt 5,5 sekunder inntil det rutete flagget til dette første løpet med en enorm hest.

Jordi Torres han avsluttet veldig fornøyd på en flott syvende plassering mens Xavi Forés han måtte nøye seg med ellevteplassen med alvorlige problemer under andre halvdel av løpet.

Jordi Torres Sbk Thailand 2017

Igjen har vi sett den ødeleggende Jonathan Rea som ikke har etterlatt seg noen alternativer. Starter fra stang og unektelig rytme for Mesteren som dominerer fra start til slutt, som de akkompagnerte på pallen Chaz davies rullende solo og Tom sykes som stjal det tredje steget fra Marco Melandri i samme inngang til mål.

Generelt sett, fullt for Rea som legger til tre påfølgende seire og allerede leder Davies med 25 poeng etter bare tre løp og med 33 til Sykes.