Innholdsfortegnelse:

Honda CB500F: den nye Honda naken endrer dekorasjonen og går ned i vekt for de samme 48 hk
Honda CB500F: den nye Honda naken endrer dekorasjonen og går ned i vekt for de samme 48 hk

Video: Honda CB500F: den nye Honda naken endrer dekorasjonen og går ned i vekt for de samme 48 hk

Video: Honda CB500F: den nye Honda naken endrer dekorasjonen og går ned i vekt for de samme 48 hk
Video: FIRST LOOK..!! HONDA CB750 HORNET 2023 OFFICIAL RELEASE..! 2024, Mars
Anonim

Honda fortsetter å fornye sitt utvalg av motorsykler som er gyldige for A2-lisensen for 2022. Etter å ha fornyet sin sportsbil, Honda CBR500R, er det de naknes tur. Deres argumenter går gjennom en forsiktig estetikk, nye suspensjoner og en fornyet karakter takket være endringene som er gjort i injeksjonen.

Og er det Honda CB500F, Hondas mini Streetfighter, har en vinnende formel. Dette innebærer å bruke en fin tosylindret motor i et enkelt, lett og sporty chassis, noe som er morsomt for både en erfaren rytter og de som er i ferd med å starte. Den maksimale effekten på 48 hk er passende for A2-lisensinnehavere, men CB500F tilbyr mye mer enn "entry-level" ytelse.

Honda CB500F: nå med Showa omvendt fjæring

Honda CB500F 2022
Honda CB500F 2022

Honda CB500F, den nakne opprinnelig lansert i 2013, har demonstrert visdommen til selve merket ved å oppnå et toppprodukt med en formel som samler letthet, en veldig attraktiv estetikk og en meget hyggelig oppførsel, både for den erfarne sjåføren og for den som nettopp har startet.

Og det, selv om det kan virke som det, er ikke lett. Av denne grunn, og i hans ånd om å fortsette å være det den bestselgende motorsykkelen på 500 slagvolumet Innenfor det japanske huset har Honda bestemt seg for å oppdatere det med en spesiell interesse for ytelse, noe som forbedrer syklusdelen betydelig.

Honda CB500F
Honda CB500F

Utad beholder den sitt aggressive utseende, men forbedrer "utseendet" takket være bruken av noen nye frontlykter med LED-teknologi mye kraftigere og til de nye posisjonslysene og frontblinklysene med høy synlighet. Forskjermen er også en nyhet og er direkte arvet fra søsteren med større slagvolum, Honda CB6500R.

Når det gjelder design, har gutta fra Honda bestemt seg for å "kle" den med tre nye farger som vil bli lagt til Red Grand Prix som den allerede ble tilbudt med. De er Axis Matte Metallic Grey, Smokey Pearl Grey og Dusk Pearl Yellow. Et annet aspekt som skiller seg ut fra designet er berøringene i gull av vippedekselet og girkassen som perfekt følger med din nye fjæring.

Honda CB500F
Honda CB500F

I den mekaniske delen er det knapt noen endringer. Den fortsetter å ha sin væskekjølte 471 cc in-line to-sylindrede motor som er i stand til å utvikle 43 Nm dreiemoment og maksimal kraft på 48 CV som kreves ved lov for å validere A2-lisensen. Hva om Honda har retusjert sin motor er styringen av PGM-FI injeksjon, klarer å forbedre følelsen og karakteren til motorens dreiemoment uten at det går på bekostning av ytelsen. Radiatoren har også blitt modifisert, noe som forbedrer designet uten å miste kjølekapasiteten.

Men uten tvil hvor vi observerer de største endringene er i syklusdelen. For denne 2022 har Honda bestemt seg for å erstatte den tidligere konvensjonelle teleskopgaffelen med en Showa omvendt gaffel 41 mm separat funksjon stort stempel (SFF-BP), støttet av nye øvre og nedre trippelklemmer som forbedrer både dempingsrespons og kjørekvalitet. En mekanisme som også brukes av den firesylindrede CBR650R.

Honda CB500F 2022
Honda CB500F 2022

I din søken etter å forbedre kjørekvaliteten og spare vekten noen få gram, er du også det har modifisert den bakre svingarmen. Nå består den av et lettere stykke aluminium (fra 2,3 mm til 2 mm), med større torsjonsstivhet, men mer fleksibel sideveis for å forbedre håndteringen og kurveoppførsel. Legg til det et enkeltrørsdemper bak med et stempel med større diameter som sikrer utmerket respons og temperaturstyring, med fem forhåndsbelastningsjusteringsposisjoner.

I tråd med forbedringer av dynamisk chassis og fjæring, har også bremseytelsen blitt forbedret. Den forrige generasjonen singelspisser er nå erstattet av to 296 mm flikete skiver med Nissin-tang radial anker og doble stempler. Til tross for å bytte ut en skivebrems med to, har ikke vekten blitt redusert, og klarte å stoppe vekten på 189 kg. Det ingeniørene har modifisert er forekomsten av den vekten, og flyttet en del av den til fronten for å forbedre grepet.

Honda CB500F LCD-panel
Honda CB500F LCD-panel

I den elektroniske delen vil CB500F fortsatt ha en instrumentpanel med LCD-display som inkluderer funksjoner for å varsle girskifte og posisjonen til endringen. For å fullføre motorsykkelen tilbyr Honda oss et meget komplett utvalg av originalt tilbehør som inkluderer blant annet et bakre stativ, røkt frontrute eller oppvarmede grep.

For nå, Honda Det er ikke offentliggjort når det kommer til forhandlerne heller ikke hvilken pris det vil ha. Inntil da vil vi holde deg informert om enhver situasjon.

Yamaha
Yamaha
Yamaha
Yamaha

Yamahas mørkere side revolusjonerer et ikon igjen. Oppdag MT-09-modellen. Med You Easy Go-finansieringsplanen kan du få den fra € 125 per måned.

Oppdag det Råd som tilbys av merket

Del Honda CB500F: den nye Honda naken endrer dekorasjonen og går ned i vekt for de samme 48 hk

  • Flippbrett
  • E-post

Emner

Naken

  • Fatle
  • Japan
  • streetfighter
  • Honda CB500F
  • Motorsykkelnyheter 2022

Anbefalt: