Innholdsfortegnelse:

Horwin CR6: en kinesisk elektrisk motorsykkel tilsvarende en 125 cc som ankommer Spania med 150 km autonomi, for 5790 euro
Horwin CR6: en kinesisk elektrisk motorsykkel tilsvarende en 125 cc som ankommer Spania med 150 km autonomi, for 5790 euro

Video: Horwin CR6: en kinesisk elektrisk motorsykkel tilsvarende en 125 cc som ankommer Spania med 150 km autonomi, for 5790 euro

Video: Horwin CR6: en kinesisk elektrisk motorsykkel tilsvarende en 125 cc som ankommer Spania med 150 km autonomi, for 5790 euro
Video: Электромотоцикл HORWIN CR6 | ЛУЧШЕ Super Soco TC Max ?! 2024, Mars
Anonim

Horwin, den Kinesisk firma spesialisert seg på elektrisk mobilitet, har kommet til Spania for å skape en nisje for seg selv i det overfylte markedet for elektriske motorsykler. Og for å gjøre det, har den blitt presentert med flere modeller, hvorav en skiller seg spesielt ut, spesielt for sitt utseende og sine evner.

Det handler om Horwin CR6 og CR6 Pro, modeller som går direkte til hjertene til entusiastene med en klassisk Cafe Racer-aktig estetikk og en autonomi som den er i stand til å reise opptil 150 kilometer med på en enkelt lading.

Horwin CR6: en kaféracer i moderne tid

Horwin
Horwin

For bare noen måneder siden landet det kinesiske elektriske motorsykkelfirmaet Horwin i Spania. Og han har gjort det med en rekke av de mest urbane med modeller tilsvarende 125cc mopeder og motorsykler med ulike filosofier. Blant dem fremstår en som et flaggskip.

Det er Horwin CR6, en modell med Cafe Racer-estetikk som har som mål å blende det spanske publikum nesten like mye som Silence S01 eller NIU MQi GT allerede har gjort. For å oppnå dette viser han eksepsjonelle evner. Den første av alle er et unikt og gjenkjennelig bilde takket være Cafe Racer-stilen.

Horwin
Horwin

Fronten har en enkelt frontlykt med LED-teknologi og to bakspeil i retro-utseende. På siden kan vi se et chassis som, avhengig av valgt motorsykkelfarge (du kan velge mellom svart, grønn, hvit eller blå) kan være sølv eller svart. I den er både batteripakken og motoren innebygd som beveger denne vakre motorsykkelen. Bak kan vi se LED-hovedlyset og nummerskiltholderen koblet til svingarmen. En mest interessant løsning som metallhåndtaket på enden av setet.

Sistnevnte har 6,2 kW nominell effekt (derav navnet, CR6 = Cafe Racer 6) som den oppnår en ytelse på 95 km/t. For å oppnå denne hastigheten overføres energien av en Panasonic 4 kWh batteripakke som kan lades til 100 % på bare fire timer, og tilbyr en total autonomi på opptil 150 kilometer. Den eneste ulempen er selvfølgelig at batteripakken ikke er avtakbar, så hvis du får en av dem må du ha en garasje hvor du kan lade den.

På sin side, CR6 Pro, søsteren mer ytelse med manuell girkasse, Den øker kraften til den elektriske motoren til 10,1 kW, og oppnår dermed en mer konkurransedyktig topphastighet enn den vanlige CR6 på 105 km/t. At hvis, denne maksimale hastigheten ofrer verdiene av dens autonomi, og senker tallet til 145 faktiske kilometer.

Utstyrsmessig bruker begge et LED-lyssystem, en omvendt gaffel foran, en klassisk analog/digital cockpit hvor du kan se hastigheten, den gjenværende autonomien, kjøremodusen, temperaturen og mye mer. I tillegg, for å gjøre det sikrere, inkluderer det et system med CBS kombinert bremsing.

Salgsprisen i Spania for disse to modellene Den har ligget på 5.790 euro i tilfellet med CR6, mens i CR6 Pro stiger dette til 7 690 euro.

Anbefalt: